Gå til indhold
Billede: SparEnergi
Billede: SparEnergi

Nyhed -

Ansøgt for ca. 130 millioner til grønne boligforbedringer: Bygningspuljen holder nu pause for natten

Der er fortsat penge i Bygningspuljen efter en dag præget af stor interesse for at søge tilskud. Det er glædeligt, at danskerne ønsker at konvertere til varmepumper og energiforbedre deres boliger. Som annonceret på forhånd holder Bygningspuljen nu pause for ansøgninger indtil i morgen torsdag klokken 8.00.

Bygningspuljen, der giver støtte til grønne boligforbedringer, åbnede for en ny runde i formiddags. Energistyrelsen har i dag modtaget cirka 7.000 ansøgninger fra boligejere, der har ansøgt om cirka 130 mio. kr. til at udskifte olie- eller gasfyret eller til at energiforbedre helårshuset. Det er glædeligt, at der er så stor interesse for konverteringer til varmepumper, der er til gavn for både danskernes pengepung og klimaet.

I denne runde af Bygningspuljen er der afsat cirka 300 millioner kroner i alt.

Ansøgningssystemet åbner igen i morgen

Køsystemet blev sat på pause kl. 18.00, så borgere, der sidder i kø, ikke skal sidde ved computeren i løbet af natten. Efter kl. 18 vil de borgere, som allerede er sluset fra køen ind i ansøgningssystemet, have to timer til at færdiggøre ansøgningen, inden ansøgningssystemet lukkes for natten.

Køen til ansøgningssystemet vil som planlagt åbne igen i morgen klokken 8.00. De, der lige nu står i kø, beholder deres plads i køen, hvis de undlader at slette cookie-indstillingerne i browseren. Vi opfordrer desuden til, at man tilmelder sig mail-notifikationer fra kø-systemet. Så vil man modtage en e-mail, når man er nået frem til at søge tilskud og undgår dermed ventetid foran skærmen.

Emner

Kategorier

Kontakt

Ture Falbe-Hansen

Ture Falbe-Hansen

Pressekontakt Pressechef Energistyrelsen +45 25 13 78 46
Laura Andersen

Laura Andersen

Pressekontakt Presserådgiver +45 33 95 09 06

Velkommen til Energistyrelsen!

Energistyrelsen arbejder for at sikre danske borgere og virksomheder en omkostningseffektiv, god og stabil forsyning af el, gas, varme, vand og telekommunikation samt håndtering af affald.

Energistyrelsen har ansvaret for hele energisektorens værdikæde fra energiproduktion, herunder efterforskning og indvinding, energiforsyning til energiforbrug, energieffektivisering og besparelser samt energiøkonomi og teknologiovervågning. Vi har også ansvaret for at understøtte den økonomiske effektivisering af forsyningssektoren, som foruden energi omfatter vand, affald og telekommunikation, herunder brugerforhold, forsyningspligt og statistik på teleområdet samt regulering af vandforsyning og håndtering af affald.

Energistyrelsen blev oprettet i 1976 og er en styrelse under Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet.

Energistyrelsen
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København V
Danmark