Gå til indhold
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Nyhed -

Energistyrelsen inviterer til virtuelt branchemøde om energimærkning og Label2020

Mandag den 26. oktober kl. 14-16 afholdes et virtuelt branchemøde om det nye energimærke og informationskampagnen Label2020.

Til mødet vil Energistyrelsen præsentere gældende lovkrav i forbindelse med det nye energimærke, og Sikkerhedsstyrelsen vil berette om konsekvenserne af Europa-Kommissionens anmodning om, at nationalstaterne udviser proportionalitet i deres markedsovervågning på baggrund af COVID-19. Endvidere vil Energistyrelsen præsentere en række virkemidler, som er målrettet forhandlere og forbrugere fra informationskampagnen Label2020, herunder en mobil applikation baseret på data fra produktdatabasen EPREL, undervisningsmaterialer målrettet salgspersonalet i forhandlere mv. Læs mere på label2020.dk.

Tilmelding

Tilmelding til branchemødet foregår via mail til ecodesign@ens.dk (skriv gerne navn, e-mail og virksomhed på deltagere).

Deltagere og interessenter opfordres desuden til at sende spørgsmål om implementeringen af det nye energimærke til Energistyrelsen. Alle spørgsmål vil løbende blive besvaret og en samlet FAQ præsenteres på branchedagen. Spørgsmål sendes til ecodesign@ens.dk og mærkes “det nye energimærke”. 

Emner

Tags

Pressekontakt

Ture Falbe-Hansen

Ture Falbe-Hansen

Pressekontakt Pressechef Energistyrelsen +45 25 13 78 46
Morten Christensen

Morten Christensen

Pressekontakt Teamleder Energistyrelsen +45 33 92 68 58