Få vores nyheder på mail

Energistyrelsen på vej med solcellegrundlag

Nyhed   •   Jun 04, 2013 00:00 CEST

Berlingskes artikler i dag om den kommende solcellelov kan give anledning til usikkerhed om, hvorvidt Energistyrelsen kan fremlægge det nødvendige grundlag for, at Folketinget kan færdigbehandle lovforslag L 199 om solceller inden sommerferien.

Energistyrelsen vil naturligvis tilvejebringe det nødvendige grundlag om omfanget af det spørgsmål, der er rejst om store solcelleanlæg på tage af erhvervsbygninger og mulige løsningsforslag. Og styrelsen vil på sædvanlig vis betjene klima-, energi- og bygningsministeren med besvarelse af de spørgsmål, som Folketinget stiller til lovforslaget.

Som det fremgår af Berlingskes artikel udtaler Energistyrelsens direktør: ”Vi sætter naturligvis alle de nødvendige ressourcer ind på at opklare den her sag, og det er vores opgave at fjerne den usikkerhed, der er, så Folketinget har det bedst mulige beslutningsgrundlag”.

Sagen har høj prioritet, og Energistyrelsen vil snarest muligt færdiggøre et oplæg til den drøftelse, som ministeren vil indbyde forligspartierne til med henblik på, at lovforslaget om solceller kan vedtages inden sommerferien.

Kontakt:  Pressechef Ture Falbe-Hansen, Energistyrelsen, tlf: 33 92 68 56, mobil: 25 13 78 46, e-mail: tfh@ens.dk

Ture Falbe-Hansen

Pressechef

Center for Organisation

Tlf.: 25 13 78 4

6tfh@ens.dk