Gå til indhold
Illustration: GEUS.
Illustration: GEUS.

Nyhed -

Informationsmøde om CCUS-puljens første udbud

Energistyrelsen afholder informationsmøde for potentielle ansøgere af CCUS-puljens første udbud fredag den 20. maj 2022.

Informationsmødet er gratis og afholdes den 20. maj 2022 kl 10:30-12:30 på Energistyrelsens adresse:  Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V.

Tilmelding kan ske via digitaleudbud/eu-supply.

Formålet med informationsmødet er at give deltagerne en introduktion til prækvalifikationsprocessen og udbudsmaterialet generelt.

Informationsmødet vil blive afholdt på engelsk. Læs også den engelske invitation til mødet.

Emner

Kategorier

Kontakt

Ture Falbe-Hansen

Ture Falbe-Hansen

Pressekontakt Pressechef Energistyrelsen +45 25 13 78 46
Laura Andersen

Laura Andersen

Pressekontakt Presserådgiver +45 33 95 09 06

Velkommen til Energistyrelsen!

Energistyrelsen arbejder for at sikre danske borgere og virksomheder en omkostningseffektiv, god og stabil forsyning af el, gas, varme, vand og telekommunikation samt håndtering af affald.

Energistyrelsen har ansvaret for hele energisektorens værdikæde fra energiproduktion, herunder efterforskning og indvinding, energiforsyning til energiforbrug, energieffektivisering og besparelser samt energiøkonomi og teknologiovervågning. Vi har også ansvaret for at understøtte den økonomiske effektivisering af forsyningssektoren, som foruden energi omfatter vand, affald og telekommunikation, herunder brugerforhold, forsyningspligt og statistik på teleområdet samt regulering af vandforsyning og håndtering af affald.

Energistyrelsen blev oprettet i 1976 og er en styrelse under Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet.

Energistyrelsen
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København V
Danmark