Gå til indhold
Invitation: 10 år med den grønne omstilling i Indonesien

Nyhed -

Invitation: 10 år med den grønne omstilling i Indonesien

Energistyrelsen afholder sammen med Dansk Industri og Udenrigsministeriet arrangementet ”Green Opportunities in Indonesia: Results and challenges in promoting renewable energy” fredag den 26. oktober 2018 i Energistyrelsen. Arrangementet henvender sig til virksomheder og organisationer med interesse i Indonesien.

Energi- og miljøsamarbejdet med Indonesiske myndigheder har 10 års jubilæum. I den forbindelse inviterer Energistyrelsen sammen med Dansk Industri og Udenrigsministeriet til arrangementet som fokuserer på skabte resultater og fremtidige samarbejdsflader inden for energiområdet. Oplægsholdere tæller blandt andre Thomas Algreen Nielsen, Direktør i Johs. Gram-Hanssen, Nur Hidayeti, Direktør i WALHI – Indonesian Forum for the Environment og Troels Ranis, Direktør i DI Energi. Derudover vil den danske ambassadør i Indonesien, Rasmus Abildgaard Kristensen, deltage og Saleh Rahman, Direktør i National Energy Council of Indonesia, holder oplæg via videolink.

Program


Om arrangementet

Tid: Fredag d. 26. oktober, 08.00-11.00

Sted: Energistyrelsens kantine, Amaliegade 44, 1256 Kbh K

Tilmelding: Tryk her for at tilmelde dig.

Arrangementet er gratis og foregår på engelsk.


Kontakt

Fuldmægtig Andreas Wallin Karlsen, ank@ens.dk, 33 92 67 28 

Emner

Tags

Pressekontakt

Ture Falbe-Hansen

Ture Falbe-Hansen

Pressekontakt Pressechef Energistyrelsen +45 25 13 78 46

Marie Helle Markussen

Pressekontakt Fuldmægtig +45 33 95 08 24

Relaterede nyheder

Velkommen til Energistyrelsen!

Energistyrelsen arbejder for at sikre danske borgere og virksomheder en omkostningseffektiv, god og stabil forsyning af el, gas, varme, vand og telekommunikation samt håndtering af affald.

Energistyrelsen har ansvaret for hele energisektorens værdikæde fra energiproduktion, herunder efterforskning og indvinding, energiforsyning til energiforbrug, energieffektivisering og besparelser samt energiøkonomi og teknologiovervågning. Vi har også ansvaret for at understøtte den økonomiske effektivisering af forsyningssektoren, som foruden energi omfatter vand, affald og telekommunikation, herunder brugerforhold, forsyningspligt og statistik på teleområdet samt regulering af vandforsyning og håndtering af affald.

Energistyrelsen blev oprettet i 1976 og er en styrelse under Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet.

Energistyrelsen
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København V
Danmark