Få vores nyheder på mail

Invitation: Gå-hjem-møde om tal og data på teleområdet

Nyhed   •   Okt 09, 2020 10:41 CEST

Billede: Unsplash

Onsdag den 4. november kl. 14-16 afholder Energistyrelsen i samarbejde med IDA Connect et gå-hjem-møde om Energistyrelsens statistikker på tele-området. Bliv klogere på statistikkerne og bliv inspireret af to virksomheder, som anvender Energistyrelsens tal og data.


Energistyrelsen indsamler flere interessante tal, som fortæller noget om tendenserne på telemarkedet i Danmark. Hvordan har investeringsniveauet udviklet sig i branchen? Kan man se på forbruget af teleydelser, at smartphonen er blevet et allemandseje de sidste ti år? Hvordan ser bredbåndsdækningen ud i Danmark i denne tid, hvor COVID-19 har sat et særligt fokus på mulighederne for at arbejde hjemmefra?

Kom til gå-hjem-møde i Energistyrelsen og få besvaret spørgsmålene – og bliv inspireret af to af virksomhederne, som anvender Energistyrelsens data.

Mødet henvender sig til flere målgrupper. Det kan både være specialisten, som arbejder med data til hverdag. Det kan også være generalisten, som synes, at den dagsorden om datadrevne beslutninger er interessant.

Praktisk info

Arrangementet afholdes onsdag den 4. november kl. 14-16 hos Energistyrelsen, Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V

Det er gratis for alle at deltage. 

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig på IDA Connects hjemmeside

Arrangementet udskydes, såfremt det i overensstemmelse med aktuelle retningslinjer fra sundhedsmyndighederne ikke er muligt at mødes fysisk.