Få vores nyheder på mail

Invitation til temadag om store varmepumper i fjernvarmesystemet

Nyhed   •   Nov 19, 2015 23:23 CET

Energistyrelsen inviterer til temadag den 17. december om opsamling og evaluering af det første år med demonstrationsprogrammet og rejseholdet for store varmepumper i fjernvarmen.

Temadagen vil omhandle resultaterne af rejseholdets arbejde, og hvordan disse erfaringer kan være med til at belyse, hvilke muligheder og barrierer der er for fremtidige varmepumpeprojekter. Derudover vil det blive offentliggjort, hvilke projekter der har fået tilsagn om tilskud fra Energistyrelsen til kommende varmepumpeprojekter.

Fokus vil være på de tekniske forhold ved ansøgernes projekter, ikke-tekniske barrierer for varmepumpeprojekter, økonomi og andre støttemuligheder samt udnyttelse af overskudsvarme. Undervejs vil der være oplæg fra forskellige interessenter fra fjernvarmesektoren, og temadagen slutter af med en uformel debat blandt deltagerne om fremtiden for udbygningen af varmepumper og rejseholdets virke.

Temadagen afholdes torsdag den 17. december i Energistyrelsens kantine, Amaliegade 44, 1256 København K. Dagen starter med let morgenmad og registrering fra kl. 9.00 og afsluttes kl. 16.00 med reception. Deltagelse inklusiv forplejning og reception er gratis, men kræver tilmelding.
Tilmelding skal sendes til varmepumper@ens.dk senest den 14. december 2015.

Se program og yderligere information (UDLØBET). Bemærk at programmet snarest muligt vil blive lagt ud på denne side og opdateres løbende.

Søren Lyng Ebbehøj, Fuldmægtig, Center for Klima og Energiøkonomi, Tlf.: 33 92 38 58, sle@ens.dk