Få vores nyheder på mail

Kommunerne spiller afgørende rolle når virksomheder energieffektiviserer

Nyhed   •   Mar 03, 2016 23:48 CET

Energistyrelsen inviterer til konference den 18. april i Middelfart om kommunernes indsats for energibesparelser i virksomhederne. Formålet er at sætte fokus på indsatsen over for små- og mellemstore virksomheder. Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt åbner konferencen.

Det er til gavn for både virksomhedernes økonomi og kommunernes klimamål, hvis der kommer større fokus på de små- og mellemstore virksomheders energibesparelser. Her spiller kommunerne en central rolle.

Virksomhederne står for op til 60 procent af CO2-udledningerne i en kommune, men kun cirka halvdelen af de danske kommuner har en decideret aktiv indsats for energieffektiviseringer i virksomhederne, mens hver tredje kommune slet ingen aktiviteter har på området.

Derfor afholder Energistyrelsens Energisparesekretariat, Det Økologiske Råd, Energiforum Danmark og Kommunalteknisk Chefforening (KTC) en konference, der skal øge fokus på området. Formålet med konferencen, der bliver afholdt i Middelfart den 18. april, er også at udveksle erfaringer mellem kommunerne.

Energi-, forsynings og klimaminister Lars Christian Lilleholt åbner konferencen efterfulgt af en række oplægsholdere med forskellige former for viden og kompetence inden for energieffektivisering og kommunernes rolle.

Tilmelding

Du tilmelder dig via dette link, hvor du også finder det fulde program: http://www.energiforumdanmark.dk/kursusoversigt/kommunernes-indsats-energibesparelser-i-erhverv/

Tid og sted

Mandag den 18. april kl. 9.30 - 16.00

HUSET

Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart

Kontakt

Fuldmægtig Signe Christiansen,

Energisparesekretariatet, Energistyrelsen

Tlf: +45 33 92 75 06, e-mail:  sich@ens.dk

Tilmelding og program

Signe ChristiansenFuldmægtigTlf.: 33 92 75 06SICH@ens.dk