Få vores nyheder på mail

Konference: Hvem vil finansiere fremtidens grønne energiløsninger?

Nyhed   •   Sep 19, 2016 11:03 CEST

EUDP - Energiteknologisk Udviklings- og Demonstrationsprogram, inviterer, sammen med Innovationsfonden, Ingeniørforeningen, IDA og Dansk Energi, til en konference 31. oktober 2016 om hvordan virksomheder og forskere tiltrækker privat kapital til at videreføre forsknings- og udviklingsprojekter.

Det er en udfordring at få skabt den nødvendige kobling mellem de offentlige og private investeringer indenfor ny teknologi på energiområdet. Hvordan tiltrækker virksomheder og forskere bedst privat kapital til videreførsel af større forsknings- og udviklingsprojekter med offentlig finansiering?

Det er emnet på en konference:

Mandag den 31. oktober 2016 Kl. 12.00-16.30 i IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31- 33, 1780 København V

På konferencen vil Damvad Analystics præsentere resultaterne fra en ny analyse af mere end 20 danske energivirksomheders erfaringer med tilførsel af privat kapital til markedsklare løsninger.

Derudover vil en række eksperter fortælle om deres erfaringer og anbefalinger til, hvordan man i energibranchen bedst tiltrækker privat kapital, og om de aktuelle globale drivers for investeringerne i udvikling og markedsintroduktion af ny energiteknologi.

Konferencen er gratis og er arrangeret i fællesskab af Innovationsfonden, EUDP og Ingeniørforeningen, IDA og Dansk Energi. Den foregår både på dansk og engelsk.

Tilmelding og program:

Tilmelding til konferencen

Program

Kontakt

Jan Engelbreckt Bünger, Energistyrelsen, 

tlf: 33927589, jbu@ens.dk