Få vores nyheder på mail

Konference om BedreBolig og effektiv energirenovering

Nyhed   •   Okt 28, 2015 23:21 CET

Energistyrelsen afholder mandag d. 23. november 2015 konference om ’BedreBolig og effektiv energirenovering’ på Hotel Nyborg Stand.

Der er et stort og uudnyttet potentiale for energirenovering i de danske boliger. På konferencen sættes fokus på, hvordan energirenovering kommer på danskernes dagsorden, og kan bidrage til vækst og udvikling i Danmark.

Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt indleder konferencen, og en række spændende indlægsholdere kommer med bud på, hvordan vi opnår en effektfuld energirenoveringsindsats. Desuden præsenteres to nye analyser, der er iværksat som en del af BedreBolig-initiativet.

Konferencen afholdes mandag d. 23. november 2015 på Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg. Dagen starter med morgenmad kl. 9.00 og afsluttes kl. 15.00 med kaffe og kage.

Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig. Tilmelding skal ske til BedreBolig-sekretariatet på info@bedrebolig.dk senest d. 9. november 2015. Pladserne på konferencen tildeles efter først til mølle.