Få vores nyheder på mail

Mere information om havvindmølleprojekter

Nyhed   •   Maj 06, 2020 09:55 CEST

Foto: Colourbox.

Energistyrelsen opretter en nyhedsservice, hvor interesserede kan holde sig orienteret om processen i styrelsens igangværende havvindmølleprojekter ved at tilmelde sig en nyhedsmail for de enkelte projekter.

Som led i Energistyrelsens bestræbelser på at skabe gode vilkår for borgerinddragelsen i den grønne omstilling gøres det nu lettere at følge med i udviklingen af igangværende havvindmølleprojekter.

Energistyrelsen udsender i forvejen nyheder og pressemeddelelser om større milepæle og begivenheder i forbindelse med gennemførelsen af de statslige havvindmølleprojekter efter udbud og de såkaldte åben dør projekter. Ved at tilmelde sig et af nyhedsbrevene nedenfor, vil man blive underrettet løbende om væsentlige trin i planlægningsprocessen i de enkelte projekter og blive informeret direkte om eksempel udgivelse af hørings – og afgrænsningsrapporter, procesbeskrivelser, kommende borgermøder og høringer samt nye, offentliggjorte dokumenter vedrørende projekterne.

Ønsker du at tilmelde dig nyhedsmailen for et havvindmølleprojekt, bedes du sende en mail til:

Så bedes du skrive til open-door@ens.dk og angive, hvilke(t) projekt(er), du er interesseret i. Læs mere om de enkelte åben dør projekter.

Du kan til enhver tid framelde dig de nyhedsmailene igen ved at skrive en e-mail til samme mailadresser.