Gå til indhold
Billede: Colourbox. Må ikke videredistribueres uden tilladelse.
Billede: Colourbox. Må ikke videredistribueres uden tilladelse.

Nyhed -

Overblik: Sådan søger du finansiering til dit 5G-projekt

Barsler din virksomhed eller forskningsinstitution med et innovativt 5G-forsøg? Energistyrelsen giver dig her et overblik over dine muligheder for at søge støttemidler. 

Står du med en god idé til et 5G-projekt men mangler finansiering? Der findes danske og europæiske støtteordninger, der kan hjælpe din virksomhed eller organisation med at løfte den økonomiske byrde.

For at hjælpe dig på vej gennem mulighederne, har Energistyrelsen offentliggjort en oversigt over, hvor du kan søge støttemidler til 5G-forsøg. På listen kan du bl.a. finde forskellige programmer fra Europa-Kommissionen og Innovationsfonden.

Hent oversigt over støttemuligheder til 5G-projekter

Det er blevet billigere at få forsøgstilladelser

Energistyrelsen har også gjort det lettere at få adgang til frekvenser til 5G-forsøg. Nu er det muligt at opnå en forsøgstilladelse til 600 kr. om året, hvis frekvenserne blandt andet ikke skal bruges til udbud af offentlige elektroniske kommunikationsnet eller -tjenester. 

Læs mere om mulighederne for opnå forsøgstilladelse til 5G-forsøg.

Kontakt

Fuldmægtig Victor Fernandez Lopez, vfl@ens.dk, 33 92 68 32

Chefkonsulent Robert Lindgaard, rli@ens.dk, 33 92 68 70 

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Ture Falbe-Hansen

Ture Falbe-Hansen

Pressekontakt Pressechef Energistyrelsen +45 25 13 78 46
Laura Andersen

Laura Andersen

Pressekontakt Presserådgiver +45 33 95 09 06

Relateret materiale

Velkommen til Energistyrelsen!

Energistyrelsen arbejder for at sikre danske borgere og virksomheder en omkostningseffektiv, god og stabil forsyning af el, gas, varme, vand og telekommunikation samt håndtering af affald.

Energistyrelsen har ansvaret for hele energisektorens værdikæde fra energiproduktion, herunder efterforskning og indvinding, energiforsyning til energiforbrug, energieffektivisering og besparelser samt energiøkonomi og teknologiovervågning. Vi har også ansvaret for at understøtte den økonomiske effektivisering af forsyningssektoren, som foruden energi omfatter vand, affald og telekommunikation, herunder brugerforhold, forsyningspligt og statistik på teleområdet samt regulering af vandforsyning og håndtering af affald.

Energistyrelsen blev oprettet i 1976 og er en styrelse under Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet.

Energistyrelsen
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København V
Danmark