Få vores nyheder på mail

På sporet af guld og grønne skove

Nyhed   •   Okt 10, 2013 00:00 CEST

Kulturnat i Klima-, Energi og Bygningsministeriet

Er du klimaklog? Vind seje præmier og bliv samtidig klogere på vejr, klima, energi, bygninger og smart brug af klodens ressourcer. Hør, hvordan vi arbejder for en mere bæredygtig verden. Klima-, energi og bygningsminister, Martin Lidegaard, deltager i den første del af aftenens arrangement.

Konkurrencer for børnene

Igen i år har du mulighed for at vinde flotte præmier hos Klima-, Energi- og Bygningsministeriet på Kulturnatten. Blandt de mere end 30 aktiviteter finder du masser af sjove konkurrencer for børn i alle aldre: Gæt en gas, trusler og rigdomme fra rummet og pust en storm er blot tre af dem.

Læs om alle 30 aktiviteter her

Har du styr på energien?

På Kulturnatten præsenterer vi også regeringens klimaplan og har aktiviteter, hvor du får tips til selv at spare energi og penge og samtidig skåne klimaet. Man kan bl.a. møde en familie, der allerede lever klimarigtigt og høre manden bag  www.passivhus.dk fortælle, hvordan man certificerer huse, der slet ikke bruger energi.

Vi giver et lift!

Stil dig op i køen og oplev verdens hurtigste elbil på en lydløs køretur gennem indre by. Den kører i pendulfart hele aftenen mellem Kongens Nytorv ud for Hotel D'Angleterre og ministeriets arrangement i Amaliegade 44.

Du kan også vælge at lade dig transportere med en gratis cykeltaxi, som kører til og fra Skuespilhuset i Nyhavn.

Køb klimavenlig mad

Bliver du sulten i løbet af aftenen, har du mulighed for at købe klimavenlig mad til fornuftige priser – der vil være noget på menuen for hele familien.

Vi byder dig velkommen hos Klima-, Energi og Bygningsministeriet, Energistyrelsens lokaler i Amaliegade 44, 1256 København K.

Program for kulturnatten

Dorte Arnsfelt Bæk

AC-medarbejder

Center for Organisation

Tlf.: 22 50 09 88

dab@ens.dk