Gå til indhold
Rådgivere valgt til Energistyrelsens grundbeløbsindsats

Nyhed -

Rådgivere valgt til Energistyrelsens grundbeløbsindsats

Det bliver NIRAS, PlanEnergi, BDO Revision og Ea Energianalyse, som skal rådgive grundbeløbsværkerne i samarbejde med Energistyrelsens grundbeløbsteam.

I løbet af efteråret har en række rådgivere budt ind på Energistyrelsens udbud om Rådgivning til de hårdest ramte grundbeløbsværker. Udbuddet er nu afsluttet, og et kompetent og erfarent hold bestående af NIRAS, PlanEnergi, BDO Revision og Ea Energianalyse er klar til at varetage opgaven i samarbejde med Energistyrelsens grundbeløbsteam. Indsatsen starter med det samme med modtagelse af ansøgninger om rådgivning og en række workshops rundt omkring i landet.

Kort om initiativet

Rådgivningsindsatsen skal køre over de kommende 2 år og hjælpe grundbeløbsværkerne til at ruste sig mod en fremtid uden grundbeløbet. Værkerne skal selv søge indsatsen og vil efter løbende prioritering og tildeling modtage gratis rådgivning i forhold til teknisk, økonomisk og administrativ optimering af deres produktion.

Alle fjernvarmeværker, der i dag modtager grundbeløb, kan ansøge ordningen. Ansøgningsmaterialet hertil kan findes på grundbeløbets hjemmeside www.ens.dk/grundbeløb og de udfyldte ansøgninger sendes til Energistyrelsen på mail grundbeloeb@ens.dk.

Kontakt: Sidsel Skov Birkbak, Tlf.: 33 92 76 19

Related links

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Ture Falbe-Hansen

Ture Falbe-Hansen

Pressekontakt Pressechef Energistyrelsen +45 25 13 78 46
Laura Andersen

Laura Andersen

Pressekontakt Presserådgiver +45 33 95 09 06

Relateret materiale

Velkommen til Energistyrelsen!

Energistyrelsen arbejder for at sikre danske borgere og virksomheder en omkostningseffektiv, god og stabil forsyning af el, gas, varme, vand og telekommunikation samt håndtering af affald.

Energistyrelsen har ansvaret for hele energisektorens værdikæde fra energiproduktion, herunder efterforskning og indvinding, energiforsyning til energiforbrug, energieffektivisering og besparelser samt energiøkonomi og teknologiovervågning. Vi har også ansvaret for at understøtte den økonomiske effektivisering af forsyningssektoren, som foruden energi omfatter vand, affald og telekommunikation, herunder brugerforhold, forsyningspligt og statistik på teleområdet samt regulering af vandforsyning og håndtering af affald.

Energistyrelsen blev oprettet i 1976 og er en styrelse under Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet.

Energistyrelsen
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København V
Danmark