Få vores nyheder på mail

Rådgivere valgt til Energistyrelsens grundbeløbsindsats

Nyhed   •   Nov 14, 2017 11:46 CET

Det bliver NIRAS, PlanEnergi, BDO Revision og Ea Energianalyse, som skal rådgive grundbeløbsværkerne i samarbejde med Energistyrelsens grundbeløbsteam.

I løbet af efteråret har en række rådgivere budt ind på Energistyrelsens udbud om Rådgivning til de hårdest ramte grundbeløbsværker. Udbuddet er nu afsluttet, og et kompetent og erfarent hold bestående af NIRAS, PlanEnergi, BDO Revision og Ea Energianalyse er klar til at varetage opgaven i samarbejde med Energistyrelsens grundbeløbsteam. Indsatsen starter med det samme med modtagelse af ansøgninger om rådgivning og en række workshops rundt omkring i landet.

Kort om initiativet

Rådgivningsindsatsen skal køre over de kommende 2 år og hjælpe grundbeløbsværkerne til at ruste sig mod en fremtid uden grundbeløbet. Værkerne skal selv søge indsatsen og vil efter løbende prioritering og tildeling modtage gratis rådgivning i forhold til teknisk, økonomisk og administrativ optimering af deres produktion.

Alle fjernvarmeværker, der i dag modtager grundbeløb, kan ansøge ordningen. Ansøgningsmaterialet hertil kan findes på grundbeløbets hjemmeside www.ens.dk/grundbeløb og de udfyldte ansøgninger sendes til Energistyrelsen på mail grundbeloeb@ens.dk.

Kontakt: Sidsel Skov Birkbak, Tlf.: 33 92 76 19