Gå til indhold
Søg støtte til eldrevne varmepumper

Nyhed -

Søg støtte til eldrevne varmepumper

Energistyrelsen åbner nu for puljen, der støtter eldrevne varmepumper til grundbeløbsværkers fjernvarme uden for kvotesektoren. Ansøgningsskema og vejledning til den nye tilskudsordning er klar til brug, og ansøgninger modtages frem til den 1. november 2017.

Alle virksomheder, der i dag modtager grundbeløb, kan søge støtte fra puljen på 23,4 mio. kr. i 2017 og 27,9 mio. kr. i 2018. Der støttes med op til 15 pct. af etableringsomkostningerne til den eldrevne varmepumpe.

Ansøgninger til den første ansøgningsrunde modtages frem til den 1. november 2017.

Læs yderligere om tilskudsordningen til eldrevne varmepumper og hent ansøgningsmaterialet 

Baggrund:

Den 14. juni 2017 vedtog partierne bag PSO-aftalen at oprette to nye ordninger rettet mod kraftvarmeværker, der i dag modtager grundbeløb: En tilskudsordning til eldrevne varmepumper og en rådgivningsordning til de hårdest ramte grundbeløbsværker. Begge ordninger er finansieret gennem udmøntningen af Den Grønne Klimapulje i juni 2017.

Kontakt: e-mail: grundbeloeb@ens.dk

Christina Ellegaard Fich, Energistyrelsen, tlf: 33 92 66 46 

Peter Bentzen, Energistyrelsen, tlf: 33 92 75 22 

Sidsel Skov Birkbak, Energistyrelsen, tlf: 33 92 76 19

Related links

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Ture Falbe-Hansen

Ture Falbe-Hansen

Pressekontakt Pressechef Energistyrelsen +45 25 13 78 46
Laura Andersen

Laura Andersen

Pressekontakt Presserådgiver +45 33 95 09 06

Relateret materiale

Velkommen til Energistyrelsen!

Energistyrelsen arbejder for at sikre danske borgere og virksomheder en omkostningseffektiv, god og stabil forsyning af el, gas, varme, vand og telekommunikation samt håndtering af affald.

Energistyrelsen har ansvaret for hele energisektorens værdikæde fra energiproduktion, herunder efterforskning og indvinding, energiforsyning til energiforbrug, energieffektivisering og besparelser samt energiøkonomi og teknologiovervågning. Vi har også ansvaret for at understøtte den økonomiske effektivisering af forsyningssektoren, som foruden energi omfatter vand, affald og telekommunikation, herunder brugerforhold, forsyningspligt og statistik på teleområdet samt regulering af vandforsyning og håndtering af affald.

Energistyrelsen blev oprettet i 1976 og er en styrelse under Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet.

Energistyrelsen
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København V
Danmark