Få vores nyheder på mail

Bredbåndspuljen åbner for ansøgninger

Pressemeddelelse   •   Jun 30, 2016 10:34 CEST

Hvis du har dårlig bredbåndsdækning, giver bredbåndspuljen på 200 mio. kr. mulighed for at søge støtte til lokale bredbåndsprojekter. Ansøgningsfristen for at søge støtte i år er mandag den 31. oktober 2016.

Bredbåndspuljen giver lokale sammenslutninger og kommuner mulighed for at søge økonomisk tilskud til bredbåndsprojekter. Der er afsat 80 mio. kr. til puljen i 2016.

Der kan gives tilskud til lokale bredbåndsprojekter i sammenhængende områder af boliger, virksomheder og/eller sommerhuse, som i dag har adgang til hastigheder på maksimalt 10 Mbit/s download og 2 Mbit/s upload, og hvor der ikke er planer om, at områdets dækning forbedres inden for 3 år.

Læs mere om bredbåndspuljen på Energistyrelsens hjemmeside. Her kan du finde alle relevante oplysninger om, hvordan man kan søge puljen, hvilke krav der skal være opfyldt m.v. Du kan også afklare, om der vil kunne opnås støtte til din adresse.

Læs Energi-, Forsynings- og Klimaministeriets pressemeddelelse: "Nu åbner bredbåndspuljen for ansøgninger fra områder med dårlig dækning".

Kontakt:
Chefkonsulent Mette Stürup, Center for Tele, tlf.: 33 92 75 70, MTST@ens.dk
Pressechef Ture Falbe-Hansen, mobil: 25 13 78 46, tfh@ens.dk

Energistyrelsen har ansvaret for hele kæden af opgaver knyttet til energiproduktion og forsyning, transport og forbrug af energi, herunder energieffektivisering og -besparelser samt nationale CO2-mål og indsats til begrænsning af udledningen af drivhusgasser.

Vi har desuden ansvaret for brugerforhold, forsyningspligt og statistik på teleområdet samt regulering af vandforsyning og håndtering af affald.

Energistyrelsen blev oprettet i 1976 og er en styrelse under Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet. Vi er ca. 400 beskæftiget i Energistyrelsen.