Få vores nyheder på mail

Hjælp dig selv til bedre mobildækning

Pressemeddelelse   •   Mar 05, 2020 06:04 CET

I en ny pjece giver Energistyrelsen dig 11 gode råd til, hvad du selv kan gøre for at få bedre dækning på din mobil.

Vi har generelt god mobildækning i Danmark. Alligevel kan man opleve problemer med dårlig tale- og datakvalitet på telefonen. Med Energistyrelsens nye pjece bliver du klogere på, hvad problemerne kan skyldes, og hvordan du løser dem.

Har du for eksempel overvejet:

  • At dit cover kan blokere mobilens antenne?
  • At placeringen af dit mobilmodem har betydning for forbindelsen?
  • At du på tjekditnet.dk kan se, hvilket mobilselskab der dækker dit område bedst?


Læs pjecen her (pdf)

Kontakt

Onno Rasmus Severin Vollers, orsv@ens.dk, 33 92 79 05

Energistyrelsen arbejder for at sikre danske borgere og virksomheder en omkostningseffektiv, god og stabil forsyning af el, gas, varme, vand og telekommunikation samt håndtering af affald.

Energistyrelsen har ansvaret for hele energisektorens værdikæde fra energiproduktion, herunder efterforskning og indvinding, energiforsyning til energiforbrug, energieffektivisering og besparelser samt energiøkonomi og teknologiovervågning. Vi har også ansvaret for at understøtte den økonomiske effektivisering af forsyningssektoren, som foruden energi omfatter vand, affald og telekommunikation, herunder brugerforhold, forsyningspligt og statistik på teleområdet samt regulering af vandforsyning og håndtering af affald.

Energistyrelsen er ansvarlig for, at den danske energi- og forsyningslovgivning understøtter den ønskede udvikling og gennemfører til brug herfor løbende analyser og vurderinger af udviklingen nationalt og internationalt.

Energistyrelsen varetager Danmarks interesser på energi-, og forsyningsområdet i EU og søger gennem målrettet samarbejde med enkeltlande og internationale institutioner at udbrede de danske erfaringer med energiomstillingen til gavn for danske eksportvirksomheder.

Energistyrelsen blev oprettet i 1976 og er en styrelse under Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet.